Redactie

Huidige commissieleden:
  • Brenda Keijzers
  • Hugo Barneveld
  • Klaas Huls
  • Stef Polet
  • Arjan Huisman
  • Anna Hol 

De Redactie zet zich als commissie al bijna vanaf het ontstaan van Heeren XVII in om elke techneut, afgestudeerde of op een andere manier geïnteresseerde, periodiek van een leuk blad genaamd ‘HaiTech’ te voorzien.

In de HaiTech vindt u onder andere uitgebreide verslagen van de leuke activiteiten die binnen de studievereniging georganiseerd worden, vaak voorzien van exclusieve foto’s en interessante weetjes over deze activiteiten. Ook wordt elke periode een afgestudeerde landbouwtechneut gevraagd om zijn verhaal te vertellen. In de rubriek ‘Oldtimer’ vertelt hij over zijn tijd in Wageningen en het verloop van zijn carrière na zijn studie.

Daarnaast zorgt de HaiTech voor binding tussen de leden. Zo wordt ‘De HaiTech pen’ periodiek doorgegeven aan twee eerstejaars die zich aan de hand van een verhaaltje kunnen voorstellen aan hun medestudenten. Verder worden er regelmatig enquêtes afgenomen onder een aantal leden. Hoe staan zij er voor als het gaat om het halen van studiepunten? Hoe zijn zij de zomervakantie doorgekomen of wat doen zij met de kerst? Ook wordt er gevraagd hoe een student zijn tijd in het buitenland heeft doorgebracht en wat hem daar is opgevallen. Deze vraag wordt ook aan een buitenlandse student gesteld en zo krijgen wij meer te weten over hun tijd in Nederland.

In elke HaiTech wordt er teruggeblikt op de afgelopen periode door de voorzitter van de vereniging. Wat voor invloed heeft het actuele weer in de agrarische sector, wie zijn er afgestudeerd en welke activiteiten hebben allemaal plaatsgevonden? In ‘Technisch verslag’ wordt een technische ontwikkeling binnen de landbouw uitgelicht, waardoor Agrotechnologen ook op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Ook komen alle weetjes die je niet mag missen aan bod in de rubriek ‘Wist-je-datjes’.

Kortom: voor ieder wat wils. De meeste verhalen worden ondersteund door foto’s. Onder het motto: ‘één beeld zegt meer dan duizend woorden’ is in elke HaiTech weer een fotoreportage in kleur te bezichtigen in het midden, met foto’s van de afgelopen periode.

Elke tentamenweek voel je de spanning weer onder techneuten stijgen: ‘wanneer komt de nieuwe HaiTech?’ De exclusieve verhalen uit de HaiTech zijn vaak nog lang onderwerp van gesprek.

Geverifieerd door MonsterInsights