Huidige Partners

AgriMedia is goed in het vertalen van ingewikkelde vakinformatie naar heldere boodschappen voor specialisten in de landbouw. In deze no-nonsense sector bereiken we – met sterke merken in de landbouwtechniek en diergezondheid – dagelijks duizenden agrarische ondernemers. Vanuit onze missie ‘Kennis waar je beter van wordt’ ondersteunen wij abonnees in hun bedrijfsvoering én onze opdrachtgevers met de realisatie van hun marketingdoelstellingen. Onze merken worden hoog gewaardeerd en zijn alom bekend in de markt. Onze merken zijn onder andere LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek, Tuin en Park Techniek, Vakblad Geitenhouderij, Vakblad Elite, V-Focus, Veearts, Veehouder en Veearts, Betere Bodem, Melken voor Morgen en Mechanisatie voor Morgen.

Vantage-Agrometius is dé expert op het gebied van precisielandbouw in Nederland, België en Duitsland. Met ruim 100 specialisten helpen we akkerbouwers, loonwerkers, kwekers en melkveehouders om efficiënter te produceren. Wij streven naar het beste voor onze klanten en wanneer wij behoefte zien in het veld, dan beschikken we over de slagkracht en de vaardigheden om zelf producten te ontwikkelen en aan te bieden. Inmiddels is er een enthousiaste groep van afgestudeerde Agrotechnologen bij ons aan het werk. Ook zijn we elke dag opzoek naar nieuwe mensen die ons willen helpen om precisielandbouw te verbeteren en verduurzamen. Ben je op zoek naar een stage of baan? Neem even contact met ons op!

HuizingHarvest is a team of professionals active in agricultural technology. Our customers are leading manufacturers of agricultural machinery and large-scale arable farms. We believe in the power of innovation and technical knowledge as the key to the future of agriculture. We operate across borders, interact with new people, and work with advanced machinery. This is your chance to practice and improve your technical skills and expand your horizons. Check our website to explore international agricultural job prospects and seasonal work options.

Hanskamp is een toonaangevend innovatief bedrijf dat voorop loopt in het ontwikkelen van baanbrekende en praktijkgerichte oplossingen voor de melkveesector. Met een thuisbasis in Doetinchem strekt onze invloed zich wereldwijd uit dankzij ons internationale verkoopnetwerk. Ons productportfolio omvat onder andere de PipeFeeder, een anti-mors krachtvoerdosator die efficiëntie bevordert, de FeedStation walk-through die vernieuwing in voedermanagement brengt, het L’port sluithek dat dierenwelzijn centraal stelt en de Spider voercomputer die precisie in voercontrole levert. Het revolutionaire CowToilet en de vooruitstrevende VrijLevenStal, belichamen de meest vooruitstrevende en innovatieve oplossingen van deze tijd. Bij Hanskamp blijven we werken aan het vormgeven van de toekomst van de melkveesector met innovatie en toewijding als onze drijfveren.

Worldwide Expertise in Food & Flowers

Delphy is wereldwijd actief en richtinggevend in kennisontwikkeling en kennisimplementatie in de agrarische sector. Onze kennis, tezamen met digitalisering en technologie, wordt door ruim 250 specialisten en onderzoekers ingezet voor duurzame productie van voedsel en siergewassen. Kennis ontwikkelen we op onze eigen onderzoeklocaties en de ontwikkeling van beslissings- en groeimodellen gebeurt in eigen huis. Onze specialisten implementeren deze kennis in de dagelijkse praktijk. Delphy is hierin leidend, bruist van de activiteiten en biedt daarmee een inspirerende werkomgeving voor nieuw talent. Check onze website voor vacatures, stageplaatsen of maak kennis met ons tijdens een meeloopdag.

Light4Food ontwerpt en bouwt innovatieve Indoor Growing Systemen om de jaarronde teelt van planten in een duurzame en efficiënte manier mogelijk te maken. Elk systeem is op maat gemaakt voor de toepassing van de klant. Light4Food combineert technische expertise met plantkunde om totaalprojecten te leveren. Deze projecten variëren van klimaat kamers, om planten zonder daglicht te telen, tot het optimaliseren van de efficiëntie van de glastuinbouw door LED belichting, teelt op water en machines. Ontworpen vanuit een focus op de plant, onze Indoor GrowHow.

Prijsprinter - copyshop - banner

De agrarische sector en de voedingsindustrie zijn in Nederland toonaangevend. Machinebouwers in deze sectoren hebben internationale bekendheid. SMC ondersteunt met de ontwikkeling van producten voor deze specialisten.

SMC is wereldwijd de grootste leverancier van pneumatische componenten en specialist in industriële automatisering. Mechatronica, robotica, moderne besturingstechniek, smart industry, het hoort allemaal bij SMC. Met bijna 23.000 collega’s en verkoopkantoren in meer dan 80 landen is SMC overal te vinden.

SMC Nederland is gevestigd in Amsterdam en heeft een Technology Center in Eindhoven. Daar worden SMC componenten, ook in cleanroom-omgeving geassembleerd en is een trainingsruimte, chiller service en een electric motion experience center.

Kverneland Group is een innovatieve ontwikkelaar en producent van landbouwwerktuigen. Kverneland Group Mechatronics is daar een onderdeel van en ontwikkelt en produceert geavanceerde bedieningssystemen voor de landbouwmachines. Hierdoor zijn landbouwmachines eenvoudig aan te sluiten, te bedienen en te monitoren. Er kan precisielandbouw worden toegepast waardoor minder grondstoffen nodig zijn, eenvoudig gewerkt kan worden, kosten omlaag gaan en hogere opbrengsten mogelijk zijn. Hierdoor wordt het milieu minder belast, krijgen boeren een hogere winst en dragen wij bij aan de groeiende wereldbevolking. Kom je werken bij Kverneland dan kom je terecht in een informeel bedrijf met een internationaal team van gemotiveerde mensen.  

Bij KUHN in Geldrop werken we dag in dag uit aan landbouwmachines die over de hele wereld gebruikt worden. We ontwikkelen en produceren balenpersen, balenwikkelaars en trommelmaaiers.

Ben je op zoek naar een organisatie die jou de kans biedt om te groeien? Hier KUHN jij het maken!

En wij helpen je daarbij. Onze ervaren medewerkers leren je graag de kneepjes van het vak. Andersom leren wij ook graag van jou. We vinden het fijn dat jij met je frisse blik naar onze organisatie kijkt en ons ook weer verder helpt groeien. Je krijgt de kans om te laten zien wat je in je mars hebt. Het komt met regelmaat voor dat stagiairs uiteindelijk onze collega’s worden. Kijk voor meer info op hierkuhnjijhetmaken.nl of jobs.kuhn.com

SVgroup ontwikkelt, ontwerpt, produceert en verkoopt sinds 2019 haar producten onder de merken Schuitemaker en Veenhuis; twee premium merken met een rijke historie en internationale verkooppunten en distributie. Per januari 2023 is hier Jan Veenhuis, specialist in kipwagens en haakarmsystemen aan toegevoegd.

Een nuchtere instelling, oplossingsgericht, trots op onze mooie machines en met het volste vertrouwen in het bedrijf en ons product, dat kenmerkt onze medewerkers. Ieders bijdrage is zichtbaar en is het werk afwisselend. De medewerkers hebben veelal affiniteit met techniek of landbouw, of de fase waarin het bedrijf zich begeeft en de kansen die dat biedt voor jouw loopbaan. Kijk voor meer informatie op werkenbij.svgroup.nl

Royal Agrifirm is meer dan 120 jaar geleden opgericht in Nederland. We zijn een toonaangevende landbouwcoöperatie met een internationaal netwerk van dochterondernemingen binnen Europa, Zuid-Amerika, Amerika, Azië en een wereldwijd distributienetwerk. Alles wat we doen staat in het teken van een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Dit is de basis van onze ‘Driven by purpose’-strategie. Met 3.000 betrokken medewerkers en veel samenwerkingspartners werken we dagelijks aan meetbare, relevante en duurzame waarde op het boerenerf. Agrifirm levert hoogwaardige diervoeders, premixen, concentraten, mineralenmengsels en additieven voor de veevoederindustrie, producten voor gewas- en teeltverbetering, dier- en gewasspecifieke digitale oplossingen en professioneel advies. Zo bieden we nutritionele oplossingen voor ondernemende veehouders, integraties, voerbedrijven en distribiteurs; en teeltoplossingen voor telers. Wij willen de nummer één kennis- en oplossingsgerichte partner zijn voor onze klanten op het gebied van veevoeders, teelten en dier-, plant- en bodemgezondheid.

LEMKEN Plant Dinteloord, onderdeel van de LEMKEN groep, is één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van onkruidbestrijdingstechnologie voor precisielandbouw. Naast veel kennis van de schoffeltechniek ligt de focus op intelligente cameraconcepten met plantherkenning voor automatische stuursystemen. Expertise in software en mechatronica vormen de perfecte basis voor machines met maximale klantvoordelen. Hiermee creëert LEMKEN Plant Dinteloord ruimte om te groeien voor zowel de gewassen als voor onze klanten. We geloven dat evenwicht tussen natuurlijke hulpbronnen en menselijke behoeften de landbouw toekomstbestendig maakt.

 

LEMKEN Dinteloord biedt volop mogelijkheden voor stages, afstudeerders, vakantiewerkers en starters. Naast onze nieuwe vestiging in Dinteloord kan dit ook op flexibele werkplekken in Zwolle, Haren (bij Emmen) en Alpen (LEMKEN hoofdkantoor, net over de grens bij Boxmeer). Voor meer informatie neem contact met ons op: hr.dinteloord@lemken.com.

Geverifieerd door MonsterInsights