Huidige Partners

AgriMedia is goed in het vertalen van ingewikkelde vakinformatie naar heldere boodschappen voor specialisten in de landbouw. In deze no-nonsense sector bereiken we – met sterke merken in de landbouwtechniek en diergezondheid – dagelijks duizenden agrarische ondernemers. Vanuit onze missie ‘Kennis waar je beter van wordt’ ondersteunen wij abonnees in hun bedrijfsvoering én onze opdrachtgevers met de realisatie van hun marketingdoelstellingen. Onze merken worden hoog gewaardeerd en zijn alom bekend in de markt. Onze merken zijn onder andere LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek, Tuin en Park Techniek, Vakblad Geitenhouderij, Vakblad Elite, V-Focus, Veearts, Veehouder en Veearts, Betere Bodem, Melken voor Morgen en Mechanisatie voor Morgen.

AgroCares is een wereldwijd AG Tech bedrijf gevestigd in Nederland, Wageningen. Met een gepassioneerd team van agronomen, IT- en R&D-specialisten leveren we innovatieve diensten om bij te dragen aan het dichten van de wereldvoedselkloof. Dit bereiken we met geavanceerde data oplossingen voor het meten van nutriënten en andere belangrijke parameters in bodem (SoilCares), in voer (FeedCares) en in blad (LeafCares) wat uiteindelijk leidt tot duurzame opbrengst en productie verhoging. Onze klanten en oplossingen variëren van grote agro holdings en internationale kunstmestbedrijven, door ze in staat te stellen om te analyseren, monitoren en beheren van nutriënten in bodem, veevoer to aan nutriëntentests en adviesoplossingen voor kleinschalige boeren.

Vantage-Agrometius is dé expert op het gebied van precisielandbouw in Nederland, België en Duitsland. Met ruim 100 specialisten helpen we akkerbouwers, loonwerkers, kwekers en melkveehouders om efficiënter te produceren. Wij streven naar het beste voor onze klanten en wanneer wij behoefte zien in het veld, dan beschikken we over de slagkracht en de vaardigheden om zelf producten te ontwikkelen en aan te bieden. Inmiddels is er een enthousiaste groep van afgestudeerde Agrotechnologen bij ons aan het werk. Ook zijn we elke dag opzoek naar nieuwe mensen die ons willen helpen om precisielandbouw te verbeteren en verduurzamen. Ben je op zoek naar een stage of baan? Neem even contact met ons op!

Global Ag Jobs is the international job board of HuizingHarvest. HuizingHarvest provides worldwide technical outsourcing services within the agricultural industry. In addition to our HuizingHarvest services, Global AG Jobs offers internships and traineeships abroad, our recruitment department provides international agricultural job opportunities. We can also help you find seasonal work and apply for visas.

Hanskamp is een engineersbedrijf dat unieke en praktijkgerichte oplossingen ontwikkeld op het gebied van individuele krachtvoerverstrekking voor melkvee. Hanskamp is gevestigd in Doetinchem, maar op het gebied van verkoop internationaal actief. Succesvolle producten van zijn o.a. de PipeFeeder anti-mors krachtvoerdosator, de FeedStation walk-through, L’port sluithek en de Spider voercomputer.

Worldwide Expertise in Food & Flowers

Delphy is wereldwijd actief en richtinggevend in kennisontwikkeling en kennisimplementatie in de agrarische sector. Onze kennis, tezamen met digitalisering en technologie, wordt door ruim 250 specialisten en onderzoekers ingezet voor duurzame productie van voedsel en siergewassen. Kennis ontwikkelen we op onze eigen onderzoeklocaties en de ontwikkeling van beslissings- en groeimodellen gebeurt in eigen huis. Onze specialisten implementeren deze kennis in de dagelijkse praktijk. Delphy is hierin leidend, bruist van de activiteiten en biedt daarmee een inspirerende werkomgeving voor nieuw talent. Check onze website voor vacatures, stageplaatsen of maak kennis met ons tijdens een meeloopdag.

Light4Food ontwerpt en bouwt innovatieve Indoor Growing Systemen om de jaarronde teelt van planten in een duurzame en efficiënte manier mogelijk te maken. Elk systeem is op maat gemaakt voor de toepassing van de klant. Light4Food combineert technische expertise met plantkunde om totaalprojecten te leveren. Deze projecten variëren van klimaat kamers, om planten zonder daglicht te telen, tot het optimaliseren van de efficiëntie van de glastuinbouw door LED belichting, teelt op water en machines. Ontworpen vanuit een focus op de plant, onze Indoor GrowHow.

De agrarische sector en de voedingsindustrie zijn in Nederland toonaangevend. Machinebouwers in deze sectoren hebben internationale bekendheid. SMC ondersteunt met de ontwikkeling van producten voor deze specialisten.

SMC is wereldwijd de grootste leverancier van pneumatische componenten en specialist in industriële automatisering. Mechatronica, robotica, moderne besturingstechniek, smart industry, het hoort allemaal bij SMC. Met bijna 21.000 collega’s en verkoopkantoren in meer dan 80 landen is SMC overal te vinden.

SMC Nederland is gevestigd in Amsterdam en heeft een Technology Center in Eindhoven. Daar worden SMC componenten, ook in cleanroom-omgeving geassembleerd en is een trainingsruimte, chiller service en een electric motion experience center.

Kverneland Group is een innovatieve ontwikkelaar en producent van landbouwwerktuigen. Kverneland Group Mechatronics is daar een onderdeel van en ontwikkelt en produceert geavanceerde bedieningssystemen voor de landbouwmachines. Hierdoor zijn landbouwmachines eenvoudig aan te sluiten, te bedienen en te monitoren. Er kan precisielandbouw worden toegepast waardoor minder grondstoffen nodig zijn, eenvoudig gewerkt kan worden, kosten omlaag gaan en hogere opbrengsten mogelijk zijn. Hierdoor wordt het milieu minder belast, krijgen boeren een hogere winst en dragen wij bij aan de groeiende wereldbevolking. Kom je werken bij Kverneland dan kom je terecht in een informeel bedrijf met een internationaal team van gemotiveerde mensen.  

KUHN-Geldrop is de expert op het gebied van efficiënt oogsten en verpakken van gewassen. We ontwikkelen en produceren diverse types balenpersen, balenwikkelaars, trommelmaaiers en maishakselaars. Onze expertise zetten we om in hoogwaardige producten en diensten voor onze klanten: professionele agrariërs en loonwerkers. Zodat zij vandaag, maar ook in de toekomst kunnen zorgen voor de productie van voedsel, energie en andere essentiële gewassen. Bij KUHN geloven we in landbouw. 

 

We hebben regelmatig stageplaatsen en vacatures waarvoor we talenten zoeken met een agrarische achtergrond, kennis en/of opleiding. Kom bij ons je agrarische hart ophalen!