Huidige Partners

AgriMedia is goed in het vertalen van ingewikkelde vakinformatie naar heldere boodschappen voor specialisten in de landbouw. In deze no-nonsense sector bereiken we – met sterke merken in de landbouwtechniek en diergezondheid – dagelijks duizenden agrarische ondernemers. Vanuit onze missie ‘Kennis waar je beter van wordt’ ondersteunen wij abonnees in hun bedrijfsvoering én onze opdrachtgevers met de realisatie van hun marketingdoelstellingen. Onze merken worden hoog gewaardeerd en zijn alom bekend in de markt. Onze merken zijn onder andere LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek, Tuin en Park Techniek, Vakblad Geitenhouderij, Vakblad Elite, V-Focus, Veearts, Veehouder en Veearts, Betere Bodem, Melken voor Morgen en Mechanisatie voor Morgen.

AgroCares is een wereldwijd AG Tech bedrijf gevestigd in Nederland, Wageningen. Met een gepassioneerd team van agronomen, IT- en R&D-specialisten leveren we innovatieve diensten om bij te dragen aan het dichten van de wereldvoedselkloof. Dit bereiken we met geavanceerde data oplossingen voor het meten van nutriënten en andere belangrijke parameters in bodem (SoilCares), in voer (FeedCares) en in blad (LeafCares) wat uiteindelijk leidt tot duurzame opbrengst en productie verhoging. Onze klanten en oplossingen variëren van grote agro holdings en internationale kunstmestbedrijven, door ze in staat te stellen om te analyseren, monitoren en beheren van nutriënten in bodem, veevoer to aan nutriëntentests en adviesoplossingen voor kleinschalige boeren.

Vantage-Agrometius is dé expert op het gebied van precisielandbouw in Nederland, België en Duitsland. Met ruim 100 specialisten helpen we akkerbouwers, loonwerkers, kwekers en melkveehouders om efficiënter te produceren. Wij streven naar het beste voor onze klanten en wanneer wij behoefte zien in het veld, dan beschikken we over de slagkracht en de vaardigheden om zelf producten te ontwikkelen en aan te bieden. Inmiddels is er een enthousiaste groep van afgestudeerde Agrotechnologen bij ons aan het werk. Ook zijn we elke dag opzoek naar nieuwe mensen die ons willen helpen om precisielandbouw te verbeteren en verduurzamen. Ben je op zoek naar een stage of baan? Neem even contact met ons op!

HuizingHarvest is a team of professionals active in agricultural technology. Our customers are leading manufacturers of agricultural machinery and large-scale arable farms. We believe in the power of innovation and technical knowledge as the key to the future of agriculture. We operate across borders, interact with new people, and work with advanced machinery. This is your chance to practice and improve your technical skills and expand your horizons. Check our website to explore international agricultural job prospects and seasonal work options.

Hanskamp is een toonaangevend innovatief bedrijf dat voorop loopt in het ontwikkelen van baanbrekende en praktijkgerichte oplossingen voor de melkveesector. Met een thuisbasis in Doetinchem strekt onze invloed zich wereldwijd uit dankzij ons internationale verkoopnetwerk. Ons productportfolio omvat onder andere de PipeFeeder, een anti-mors krachtvoerdosator die efficiëntie bevordert, de FeedStation walk-through die vernieuwing in voedermanagement brengt, het L’port sluithek dat dierenwelzijn centraal stelt en de Spider voercomputer die precisie in voercontrole levert. Het revolutionaire CowToilet en de vooruitstrevende VrijLevenStal, belichamen de meest vooruitstrevende en innovatieve oplossingen van deze tijd. Bij Hanskamp blijven we werken aan het vormgeven van de toekomst van de melkveesector met innovatie en toewijding als onze drijfveren.

Worldwide Expertise in Food & Flowers

Delphy is wereldwijd actief en richtinggevend in kennisontwikkeling en kennisimplementatie in de agrarische sector. Onze kennis, tezamen met digitalisering en technologie, wordt door ruim 250 specialisten en onderzoekers ingezet voor duurzame productie van voedsel en siergewassen. Kennis ontwikkelen we op onze eigen onderzoeklocaties en de ontwikkeling van beslissings- en groeimodellen gebeurt in eigen huis. Onze specialisten implementeren deze kennis in de dagelijkse praktijk. Delphy is hierin leidend, bruist van de activiteiten en biedt daarmee een inspirerende werkomgeving voor nieuw talent. Check onze website voor vacatures, stageplaatsen of maak kennis met ons tijdens een meeloopdag.

Light4Food ontwerpt en bouwt innovatieve Indoor Growing Systemen om de jaarronde teelt van planten in een duurzame en efficiënte manier mogelijk te maken. Elk systeem is op maat gemaakt voor de toepassing van de klant. Light4Food combineert technische expertise met plantkunde om totaalprojecten te leveren. Deze projecten variëren van klimaat kamers, om planten zonder daglicht te telen, tot het optimaliseren van de efficiëntie van de glastuinbouw door LED belichting, teelt op water en machines. Ontworpen vanuit een focus op de plant, onze Indoor GrowHow.

De agrarische sector en de voedingsindustrie zijn in Nederland toonaangevend. Machinebouwers in deze sectoren hebben internationale bekendheid. SMC ondersteunt met de ontwikkeling van producten voor deze specialisten.

SMC is wereldwijd de grootste leverancier van pneumatische componenten en specialist in industriële automatisering. Mechatronica, robotica, moderne besturingstechniek, smart industry, het hoort allemaal bij SMC. Met bijna 21.000 collega’s en verkoopkantoren in meer dan 80 landen is SMC overal te vinden.

SMC Nederland is gevestigd in Amsterdam en heeft een Technology Center in Eindhoven. Daar worden SMC componenten, ook in cleanroom-omgeving geassembleerd en is een trainingsruimte, chiller service en een electric motion experience center.

Kverneland Group is een innovatieve ontwikkelaar en producent van landbouwwerktuigen. Kverneland Group Mechatronics is daar een onderdeel van en ontwikkelt en produceert geavanceerde bedieningssystemen voor de landbouwmachines. Hierdoor zijn landbouwmachines eenvoudig aan te sluiten, te bedienen en te monitoren. Er kan precisielandbouw worden toegepast waardoor minder grondstoffen nodig zijn, eenvoudig gewerkt kan worden, kosten omlaag gaan en hogere opbrengsten mogelijk zijn. Hierdoor wordt het milieu minder belast, krijgen boeren een hogere winst en dragen wij bij aan de groeiende wereldbevolking. Kom je werken bij Kverneland dan kom je terecht in een informeel bedrijf met een internationaal team van gemotiveerde mensen.  

KUHN-Geldrop is de expert op het gebied van efficiënt oogsten en verpakken van gewassen. We ontwikkelen en produceren diverse types balenpersen, balenwikkelaars, trommelmaaiers en maishakselaars. Onze expertise zetten we om in hoogwaardige producten en diensten voor onze klanten: professionele agrariërs en loonwerkers. Zodat zij vandaag, maar ook in de toekomst kunnen zorgen voor de productie van voedsel, energie en andere essentiële gewassen. Bij KUHN geloven we in landbouw. 

 

We hebben regelmatig stageplaatsen en vacatures waarvoor we talenten zoeken met een agrarische achtergrond, kennis en/of opleiding. Kom bij ons je agrarische hart ophalen! 

SVgroup ontwikkelt, ontwerpt, produceert en verkoopt sinds 2019 haar producten onder de merken Schuitemaker en Veenhuis; twee premium merken met een rijke historie en internationale verkooppunten en distributie. Per januari 2023 is hier Jan Veenhuis, specialist in kipwagens en haakarmsystemen aan toegevoegd.

Een nuchtere instelling, oplossingsgericht, trots op onze mooie machines en met het volste vertrouwen in het bedrijf en ons product, dat kenmerkt onze medewerkers. Ieders bijdrage is zichtbaar en is het werk afwisselend. De medewerkers hebben veelal affiniteit met techniek of landbouw, of de fase waarin het bedrijf zich begeeft en de kansen die dat biedt voor jouw loopbaan. Kijk voor meer informatie op werkenbij.svgroup.nl