Borrel

V.l.n.r. Boudewijn Benjamins, Renko Groote Schaarsberg, Jacob Clevering, Gijs Ploumen, Luuk Köning

 

Huidige commissieleden:

  • Sam Gierveld
  • Gijs Ploumen
  • Jacob Clevering
  • Luuk Köning
  • Sander Hofhuis

De Borrelcommissie heeft de zware taak om de borrels te organiseren. De Borrelcommissie verzorgt eenmaal per periode een borrel. Aangezien dit niet genoeg is organiseren wij ook de borrels tijdens de meeloopdagen en de AID-studiedag. Als dit allemaal nog niet genoeg sluiten wij het jaar ook nog eens af met de waterbak en BBQ. Tijdens al deze borrels wordt er zorgvuldig voor gezorgd dat de aanwezige Heeren-XVII, meelopers en vakgroep medewerkers niets te kort komen. Naast de belangrijkste taak, namelijk het bier koud zetten, zorgen wij er ook voor dat er genoeg eten en ander drinken aanwezig is. Als de gesprekken toch even stil vallen, is er altijd beeld en geluid aanwezig. Door de zorgvuldig uitgekozen muziek en de zeer technisch in elkaar gezette presentatie met foto’s van de afgelopen periode blijft de sfeer altijd goed. Naast al de mooie foto’s in de presentatie is er ook een agenda aanwezig, zodat de techneuten zich weer kunnen verheugen op de komende periode met mooie activiteiten.

De borrels zijn de ideale gelegenheid voor de echte techneut om weer even tot rust te komen. Naar het leveren van bovennatuurlijke prestaties tijdens de colleges en practica staat er voor elke techneut een lekker koud biertje klaar. Tijdens de borrels kunnen de techneuten van verschillende jaren en medewerkers elkaar beter leren kennen, dit natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje. De gespreksstof tijdens de borrels loopt altijd ver uiteen, want iedere techneut heeft wel iets te vertellen. Als de gespreksstof toch even tegenvalt is er altijd nog de muziek en presentatie. Na de geslaagde borrel keren alle techneuten zich weer op huis aan en zorgt de Borrelcommissie dat alles weer netjes wordt opgeruimd.

Wij proberen van elke borrel een groot succes te maken, maar dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Wij hopen jullie daarom allemaal weer te zien op de volgende borrel, waar elke echte techneut zich thuis voelt.

Proost!

Geverifieerd door MonsterInsights