Lustrum

V.l.n.r. Bram Nelissen, Guus Heijnen, Emma Bijen, Chris Vader, Sander Krul, Dana Vernooij, Joris te Velde.

Heeren XVII bestaat al vanaf 1 april 1965 toen de vereniging werd opgericht in café Onder De Linden te Wageningen.
Om het bestaan van deze prachtige vereniging te vieren, wordt iedere vijf jaar een lustrum gevierd.
Het lustrum is een week vol met mooie activiteiten die nog tot ver na de studententijd als één van de mooiste weken uit het leven van een techneut herinnerd zal worden.
Maar het lustrum is niet enkel bedoeld voor de leden van Heeren XVII, er worden ook dingen georganiseerd voor bedrijven, afgestudeerden en familie.
Elk lustrum zijn er een aantal vaste waarden die elk jaar terug komen.
Zo zal de lustrumweek worden geopend met een leuke openingsactiviteit, er vind reünie plaats voor de afgestudeerden die nog één keer terug willen naar hun studententijd, er is een ouderdag en broertjes- en zusjesavond om het thuisfront kennis te laten maken met de studie Agrotechnologie, er is een bedrijvendag waar kennis kan worden gemaakt met potentiele werkgevers en er is een symposium waar de nieuwste innovaties op het vakgebied ten gehore zullen worden gebracht.
Maar het mooiste van de hele week is een spetterend slotfeest wat tot één van de mooiste avonden ooit gerekend kan worden.
Tijdens deze week zal er ook genoeg gegeten en gedronken kunnen worden; niemand zal iets te kort komen.
Dit alles is een hele klus om te organiseren en daarom wordt ongeveer twee jaar van tevoren een commissie in het leven geroepen om dit op te pakken en dit keer zijn wij de zes gelukkigen en we zullen er alles aan doen om het elfde Lustrum van Heeren XVII tot een spektakel te maken!