GalaCie

Huidige commissieleden:

  • Annemie Lukkes
  • Iris Hoogerbrugge (Veetelers)
  • Anke van Mierlo (Veetelers)
  • Maud Janssen
  • Dirk van Ditshuizen
  • Wiebe Kemp (Veetelers)

Al sinds de oprichting van onze studievereniging Heeren XVII, in 1965, was men al bekend met moraal en fatsoen. Echter deed dit zich alleen voort uit zeer speciaal gelegenheden gedurende het jaar, gelegenheden waarbij men koos om werkkleding, klompen en laarzen te verruilen voor een nette smoking en een elegante jurk met daaronder dragende puntschoenen, pumps of hakken. Zo’n uniek voorkomen kan natuurlijk maar één gelegenheid betreffen, exact, het gala!

Ook dit jaar zal er weer een gala plaatsvinden, waarbij de chiqueste danspasjes geshowd mogen worden en iedereen hen mooiste outfit uit de kast mag trekken. Dit jaar zal echter anders gaan dan andere jaren. Zo zal onze commissie dit jaar bestaan uit een heuze integratie tussen de studievereniging van de opleiding dierwetenschappen “De Veetelers” en Heeren XVII.

Waar het mannelijk schoon van Heeren XVII al bekend zijn met een aantal Veetelerinnnen (en vice versa), is dit jaar natuurlijk de uitgelezen kans om elkaar wat beter te leren kennen of om die gedurfde stap te wagen en wellicht de vlam van je leven te ontdekken!

Gezien de voorbereidingen al hard van stapel lopen, durven wij al hardop uit te spreken dat het gala 19 maart 2024 zal plaatsvinden! Heb je nog leuke ideeën om dit gala naar een nog groter succes te brengen? Stuur ons dan een mailtje veetelers.galacie@wur.nl.

Wij hebben er al erg veel zin in en hopen jullie te zien in het voorjaar!

Galacie ‘Cowalition’ 2024

Geverifieerd door MonsterInsights