Bedrijvendag

V.l.n.r. Koen Voordendag, Rick Vendrig, Bart Stuijk, Cars van Rooy, Gijs Ploumen 

Huidige commissieleden:

  • Gijs Ploumen 
  • Brenda Keijzers
  • Evelien Looijen 

De bedrijvendagcommissie heeft de uitdagende taak gekregen om om de 2,5 jaar de bedrijvendag te organiseren van Heeren XVII. Deze dag zal in het teken staan van de bedrijven die van belang zijn in het werkgebied van de toekomstige techneut. Zij kunnen zich presenteren voor de vereniging en eventuele externen. Verschillende sectoren binnen de agrotechniek zullen uitgelicht worden door de bedrijven zodat er voor ieder wat wils is. Met de bedrijvendag willen we de gezamenlijke belangen duidelijk maken voor bedrijven en studenten. De commissie bestaat uit leden van verschillende jaargangen.

In verschillende rondes zullen bedrijven hun presentatie geven. Plenair zullen er gedurende de dag door enkele sprekers presentaties worden gegeven rond het thema. Verder zullen er verschillende rondes gehouden worden waarin meerdere bedrijven tegelijk presenteren.

Wij als commissie hopen dat we een leerzame tijd tegemoet gaan en hopen dat we een goed verzorgde bedrijvendag voor jullie neer kunnen zetten.

Geverifieerd door MonsterInsights