Ouderdag

V.l.n.r. Maud Jansen, Josine Breteler, Dide van Teeffelen

Huidige leden:

  • Maud Jansen
  • Josine Breteler
  • Dide van Teeffelen

Elke 2½ jaar organiseert Heeren XVII een ouderdag. Bedoeling van deze dag is om ouders, verzorgers, broertjes én zusjes een kijkje te laten nemen in de wondere wereld van de Agrotechnologie en de hieraan nauw verwante wereld, namelijk die van studievereniging Heeren XVII.

Gedurende deze dag kunnen de familieleden colleges volgen van enkele (hoog)leraren. Naast theorie is er in het programma ook ruimte voor de praktijk en kan een bezoek worden gebracht aan bijvoorbeeld het spuitlab of een kas van de Wageningen UR. Na dit bezoek zullen alle ins en outs van onze studievereniging Heeren XVII verteld worden. Volgens een goed studentengebruik wordt de dag met een borrel afgesloten.

Nadat het dagprogramma is afgesloten en de ouders huiswaarts zijn gekeerd, is het tijd om te beginnen met de broertjes- en zusjesavond. Volgens traditie wordt deze begonnen met een gezond portie vitaminen, om en stevige fundering te leggen, waarop de rest van de avond kan worden voortgebouwd. Nadat de magen b(r)ouwrijp zijn gemaakt is het tijd om te verkassen richting een plaatselijke kroeg de betere etablissementen van Wageningen. Aldaar zullen een aantal integratiespellen worden gespeeld en wordt de luchtige kant van Heeren XVII belicht. Bovenal wordt het gewoon en donders gezellige en memorabele avond!

Groeten, met kusjes voor de zusjes.

De Ouderdag Commissie