HeerenXVII

Studievereniging BSc Agrotechnologie & MSc Biosystems Engineering
English Dutch

Huidige partners

Hanskamp
Hanskamp is een engineersbedrijf dat unieke en praktijkgerichte oplossingen ontwikkeld op het gebied van individuele krachtvoerverstrekking voor melkvee. Hanskamp is gevestigd in Doetinchem, maar op het gebied van verkoop internationaal actief. Succesvolle producten van zijn o.a. de PipeFeeder anti-mors krachtvoerdosator, de FeedStation walk-through, L’port sluithek en de Spider voercomputer.

Prijsprinter - copyshop - banner
Certhon
Certhon is wereldwijd actief als ontwikkelaar en installateur van moderne kassen en indoor farms. Dankzij haar focus op innovatie, is Certhon in staat om overal ter wereld al haar systemen voor het jaarrond, efficiënt en optimaal telen van voedsel, bloemen en veel meer, te integreren. Technische en agronomische oplossingen worden, door de in-house afdeling Agronomie, intensief getest in Certhon’s eigen Innovation Centre. Met als resultaat dat Certhon al vele succesvolle en innovatieve turnkey projecten heeft mogen realiseren in diverse extreme klimaten over de gehele wereld.
Light4Food
Light4Food ontwerpt en bouwt innovatieve Indoor Growing Systemen om de jaarronde teelt van planten in een duurzame en efficiënte manier mogelijk te maken. Elk systeem is op maat gemaakt voor de toepassing van de klant. Light4Food combineert technische expertise met plantkunde om totaalprojecten te leveren. Deze projecten variëren van klimaat kamers, om planten zonder daglicht te telen, tot het optimaliseren van de efficiëntie van de glastuinbouw door LED belichting, teelt op water en machines. Ontworpen vanuit een focus op de plant, onze Indoor GrowHow.
HuizingHarvest
Global Ag Jobs is the international job board of HuizingHarvest. HuizingHarvest provides worldwide technical outsourcing services within the agricultural industry. In addition to our HuizingHarvest services, Global AG Jobs offers internships and traineeships abroad, our recruitment department provides international agricultural job opportunities. We can also help you find seasonal work and apply for visas.
JOZ
Home of the clean stable. Dat is waar JOZ voor staat. Als grondlegger van de moderne stalreiniging ontwikkelen we al meer dan 70 jaar mest- en voeraanschuifsystemen voor veehouders over de hele wereld.
ForFarmers
Wij geloven in the Future of Farming. Jij ook?

Krijg jij ook zoveel energie van mensen met passie voor hun vak? Wij wel. En wij mogen veel van die mensen tot onze collega’s rekenen! Collega’s met ondernemersbloed, net als onze klant, de boer. Mensen die geloven in de ‘Future of Farming’ en die zich daar iedere dag weer vol enthousiasme voor inzetten.
Agrimedia
AgriMedia is goed in het vertalen van ingewikkelde vakinformatie naar heldere boodschappen voor specialisten in de landbouw. In deze no-nonsense sector bereiken we – met sterke merken in de landbouwtechniek en diergezondheid – dagelijks duizenden agrarische ondernemers. Vanuit onze missie ‘Kennis waar je beter van wordt’ ondersteunen wij abonnees in hun bedrijfsvoering én onze opdrachtgevers met de realisatie van hun marketingdoelstellingen. Onze merken worden hoog gewaardeerd en zijn alom bekend in de markt. Onze merken zijn onder andere LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek, Tuin en Park Techniek, Vakblad Geitenhouderij, Vakblad Elite, V-Focus, Veearts, Veehouder en Veearts, Betere Bodem, Melken voor Morgen en Mechanisatie voor Morgen.
Steketee
Steketee is één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van onkruidtechnologie voor precisielandbouw. Tegenwoordig maakt het bedrijf deel uit van het familiebedrijf LEMKEN en heeft het hoofdkantoor en de productiefaciliteit in Stad aan ‘t Haringvliet, Nederland. Sinds 2007 ligt de focus op intelligente cameraconcepten met plantherkenning voor automatische stuursystemen. Klantgerichtheid en landbouwkundige expertise in software en mechatronica vormen de perfecte basis voor machines met maximale klantvoordelen. Hiermee creëert Steketee ruimte om te groeien voor zowel de gewassen als agrarische ondernemers.
SMC
De agrarische sector en de voedingsindustrie zijn in Nederland toonaangevend. Machinebouwers in deze sectoren hebben internationale bekendheid. SMC ondersteunt met de ontwikkeling van producten voor deze specialisten.

SMC is wereldwijd de grootste leverancier van pneumatische componenten en specialist in industriële automatisering. Mechatronica, robotica, moderne besturingstechniek, smart industry, het hoort allemaal bij SMC. Met bijna 21.000 collega’s en verkoopkantoren in meer dan 80 landen is SMC overal te vinden.

SMC Nederland is gevestigd in Amsterdam en heeft een Technology Center in Eindhoven. Daar worden SMC componenten, ook in cleanroom-omgeving geassembleerd en is een trainingsruimte, chiller service en een electric motion experience center.