HeerenXVII

Studievereniging BSc Agrotechnologie & MSc Biosystems Engineering
English Dutch

Huidige partners

Hanskamp
Hanskamp is een engineersbedrijf dat unieke en praktijkgerichte oplossingen ontwikkeld op het gebied van individuele krachtvoerverstrekking voor melkvee. Hanskamp is gevestigd in Doetinchem, maar op het gebied van verkoop internationaal actief. Succesvolle producten van zijn o.a. de PipeFeeder anti-mors krachtvoerdosator, de FeedStation walk-through, L’port sluithek en de Spider voercomputer.
Hortiplan
Hortiplan is actief in de professionele glastuinbouw en behoort tot Arvesta, full-service provider en marktleider in de toelevering aan land- en tuinbouw in België.
Hortiplan garandeert betrouwbare en duurzame technische installaties en de bijhorende service voor moderne tuinbouwbedrijven, zoals het MGS, een hoogtechnologisch mobiel gotensysteem voor sla en kruiden.
Certhon
Certhon is wereldwijd actief als ontwikkelaar en installateur van moderne kassen en indoor farms. Dankzij haar focus op innovatie, is Certhon in staat om overal ter wereld al haar systemen voor het jaarrond, efficiënt en optimaal telen van voedsel, bloemen en veel meer, te integreren. Technische en agronomische oplossingen worden, door de in-house afdeling Agronomie, intensief getest in Certhon’s eigen Innovation Centre. Met als resultaat dat Certhon al vele succesvolle en innovatieve turnkey projecten heeft mogen realiseren in diverse extreme klimaten over de gehele wereld.
Light4Food
Light4Food ontwerpt en bouwt innovatieve Indoor Growing Systemen om de jaarronde teelt van planten in een duurzame en efficiënte manier mogelijk te maken. Elk systeem is op maat gemaakt voor de toepassing van de klant. Light4Food combineert technische expertise met plantkunde om totaalprojecten te leveren. Deze projecten variëren van klimaat kamers, om planten zonder daglicht te telen, tot het optimaliseren van de efficiëntie van de glastuinbouw door LED belichting, teelt op water en machines. Ontworpen vanuit een focus op de plant, onze Indoor GrowHow.
HuizingHarvest
Global Ag Jobs is the international job board of HuizingHarvest. HuizingHarvest provides worldwide technical outsourcing services within the agricultural industry. In addition to our HuizingHarvest services, Global AG Jobs offers internships and traineeships abroad, our recruitment department provides international agricultural job opportunities. We can also help you find seasonal work and apply for visas.
JOZ
Home of the clean stable. Dat is waar JOZ voor staat. Als grondlegger van de moderne stalreiniging ontwikkelen we al meer dan 70 jaar mest- en voeraanschuifsystemen voor veehouders over de hele wereld.