Heeren XVII wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor:

HatchTech staat voor 'Providing Superior Chick Quality'. Al 20 jaar zien we, op basis van wetenschappelijk onderzochte ideeën en experimenten, dat kuikenkwaliteit enorm kan verbeteren. Met onze Laminar Airflow technology doorbreken we de traditionele manier van broeden en brengen we dit op een ander niveau. Met als belangrijkste resultaat 1cm langere en gezondere kuikens bij uitkomst.

Onze R&D onderzoekt permanent alle factoren die effect hebben op de ontwikkeling van ei tot kuiken. Met deze cijfers en feiten die dit onderzoek oplevert, ontwikkelen wij de nieuwste technologie, onze core-business.

De jongste ontwikkeling is HatchCare, het early feeding concept 'hatching with light, feed & water' dat de mondiale standaard zet en een onwrikbare plaats in de voedselketen krijgt.

HatchTech is gevestigd in Veenendaal (NL), Oekraïne, Brazilië, Rusland en China. We hebben een distributienetwerk van 25 landen wereldwijd. Voor studenten, de mensen van morgen, is bij ons alles mogelijk. Je kunt straks jouw substantiële bijdrage aan een economisch verantwoorde duurzame en dier- en mensvriendelijke productie bij HatchTech vormgeven. Want wat je doet, doet er toe, op wereldschaal.

 

 

Sponsors:

Aeres Agree is dé partij voor het vinden en binden van de juiste professionals in de agrofoodsector. Of het nou gaat om werving en selectie, uitzenden, detacheren of payrolling: wij zijn de strategische gesprekspartner voor alle personeelsvraagstukken binnen het groene domein.
   
Marel Poultry: With the most complete product range and the largest installed base worldwide, Marel Poultry offers in-line poultry processing solutions for all process steps and all processing capacities. We have dedicated processing systems for broilers, turkeys and ducks.
Van den Top Rijopleidingen bestaat al sinds 1964 en is een rijschool voor het auto-, motor- en BE-rijbewijs. Ook kun je bij ons terecht voor automaatrijles en de bromfietsrijopleiding. Daarnaast verzorgen we klassikale en individuele theorielessen voor de auto, motor en bromfiets.
Agri Information Partners is dé IT-specialist voor veredelingsbedrijven, bedrijven in de agri & foodsector en certificeringsbedrijven. We helpen hen om kernprocessen efficiënter, eenvoudiger en slimmer in te richten.
Dat doen we met informatiesystemen en mobiele dataregistratie. Hiermee is het mogelijk om observaties op locatie of in het veld vast te leggen en zonder tussenstap te verwerken. We bieden zowel standaardoplossingen als maatwerk.

KVERNELAND GROUP is één van de grootste Internationale bedrijven op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van landbouwmachines en services. Met een sterke focus op innovatie, bieden we een unieke productlijn aan van kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines.

Kverneland Group levert een uitgebreid pakket van systemen en oplossingen voor de professionele agrarische sector, bestaande uit grondbewerking, zaaitechniek, ruwvoederwinning, persen en wikkelen van balen, kunstmeststrooien, spuiten en elektronische toepassingen voor tractoren en landbouwmachines.