Adverteerders

Agrodite

Agrodite is de oud-ledenvereniging van Heeren XVII. De taken die vroeger door Agrodite werden gedragen zijn nu ondergebracht bij Heeren XVII. De naam Agrodite staat voor de liefde voor de techniek met een groen tintje die elke landbouwtechneut in het diepst van zijn hart heeft. Agrodite is een unieke naam (3 hits in Google) en die behouden we graag voor de oud-leden.

 

Doel Agrodite

Het doel van Agrodite is het onderhouden van de contacten tussen oud-studenten onderling. Iedereen die donateur is van Heeren XVII, is automatisch Agrodite lid. Heeren XVII gebruikt een gedeelte van het donateursgeld voor het organiseren van activiteiten waarbij ook oud-leden uitgenodigd worden. Denk hierbij aan een reünie tijdens de lustra van Heeren XVII. De laatste reünie heeft plaatsgevonden op vrijdag 20 mei 2005 tijdens het Achtste Lustrum van Heeren XVII. Deze reünie mag zeker als een geslaagde activiteit aangemerkt worden: meer dan 130 oud-techneuten hebben op deze dag elkaar in Wageningen weer gevonden en, onder het genot van een hapje en een drankje, gezellig bijgepraat.

Werkwijze Agrodite en Heeren XVII

Vanaf 2005 organiseert de Binnenlandse Excursiecommissie van Heeren XVII een aantal keren per jaar een thema-avond. Op zo'n avond houden twee oud landbouwtechneuten een praatje over hun huidige werkzaamheden en de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Na de presentaties is er tijd voor vragen en discussies en wordt de avond afgesloten met een borrel. Naast studenten worden ook oud-studenten voor deze avonden uitgenodigd.

Bij de zoektocht naar interessante sprekers wordt de Agrodite-lijst gebruikt. De commissaris extern van Heeren XVII beheert de lijst met Agrodite contactpersonen, waar van elke lichting afgestudeerde oud landbouwtechneuten een contactpersoon op staat (zie hieronder). De adressen van afgestudeerden en oud-leden worden bijgehouden door de penningmeester van Heeren XVII. Om ervoor te zorgen dat de adressen up-to-date blijven worden jaarlijks via de contactpersonen de adresgegevens van de afgestudeerden gevraagd. De ervaring leert namelijk dat adresgegevens bij vrienden en bekenden vaker actueel zijn dan bij Heeren XVII. Desondanks wordt iedereen wel verzocht om zijn/haar adreswijziging ook zelf door te geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op deze manier proberen wij ons adressenbestand zo actueel mogelijk te houden. Daarnaast proberen we ook de e-mailadressen zo compleet en actueel mogelijk te krijgen.

Hieronder de lijst met contactpersonen. We doen ons best om de lijst zo compleet mogelijk te maken. Dus als jouw lichting nog niet vertegenwoordigd is, en je heb nog contact met jaargenoten of je wilt als oud-lid een keer "sparren" met enthousiaste studenten, geef je dan op bij de commissaris extern van Heeren XVII

Lichting

Naam contactpersoon

Mail contactpersoon

     

2001

Barry van Dongen

barryvandongen(et)hotmail.com

2000

Allard Martinet

allard.martinet(et)gmail.com

1999

Jim Groot

jim.groot(et)wur.nl

1998

Ard Nieuwenhuizen

ard.nieuwenhuizen(et)wur.nl

1997

Maarten Heijne

maartenheijne(et)hotmail.com

1996

   

1995

Jeroen Kok

j.kok(et)weom.nl

1994

   

1993

   

1992

Babette Soppe

babette.paul(et)wolmail.nl

1991

Ivo Willemsen

willemsen.ivo(et)kavee.com

1990

   

1989

Jos Commissaris

jos.commissaris(et)hetnet.nl

1988